El Axel - It Is Wha It Is CD
Pass It Records

El Axel - It Is Wha It Is CD

Vanlig pris 150,00 kr 0,00 kr Enhetspris per
Avgift inkludert. Frakt beregnes ved kassen.

1. Intro Feat Nasty Kutt

2. Showtime (Move Your Arms)

3. Junta Las Manos

4. It Is Wha It Is

5. Appreciate

6. North vs South

7. Muevelo Feat. N ico D

8. Forbidden Fruit Feat Devin The Dude

9. Eyes Low In Oslo Feat Devin The Dude

10. Watch Got For Me

11. Silly Girl

12. Mas Fuego Feat Nico D & Admiral P

13. Dirty Money Feat RA The Rugged Man & Phat Kat

14. Outro

15. Bonus: In My Dreams


Pass It 2007



Del dette produktet