So Real International - The reintroduction kassett VOL 2

So Real International - The reintroduction kassett VOL 2

Vanlig pris 125,00 kr 0,00 kr Enhetspris per
Avgift inkludert. Frakt beregnes ved kassen.

Kasset fra So Real International og Volum 2 i denne serien med compilations.  Mange ekslusive låter og rariteter! OnklP med Dogg Pound & Devin The Dude, Nosizwe, Ralph Myerz og en haug andre. Limitert opplag på 100 stk. 


Side A:   

  1. LPeewee feat. Cfau “Fresh Funk, Wine & Chips”
  2. Morgan Munroe «Liquid Drug»
  3. Ralph Myerz feat. George Clinton, Snoop Dogg, Domino and Teddy Touch. “Do The Damn Thang (93 Till Infinity Remix)”
  4. I Ching featuring Theras "Feelings Do (Killin Me)» 
  5. Georgia Anne Muldrow «Stank Face»
  6. Soul Theory feat Denmark Vessey & Rustee Juxx  "Claim King»
  7. Swisha – Sleepless Nights

Side B:

  1. Soul Theory Featuring Guilty Simpson & Sean Price «Dog Without A Leash»
  2. Crucial Things Feat. MRIA “Dark Matter”
  3. Dakwarians "Get Up"
  4. Andreas Ihlebæk Featuring J. Bayou «Gorgeous»
  5. Ralph Myerz Featuring Kurupt, Daz, Devin The Dude & OnklP “Montana (Back In The Days) Remix
  6. Nosizwe Featuring Guilty Simpson, Rene & Naima Mclean “Breathe” (Chris Reade Remix)
  7. Jaca Zulu Featuring Kiana Hamilton "Underneath"

Del dette produktet